Anordna festivaler hos Alfa Hälsocenter
Alfa Hälsocenter
Sveriges närmaste kursgård inom hälsa. Etablerad 1942
 
 
 
FESTIVALER
Vår gård lämpar sig att anordna festivaler på bl.a har vi flera stora ängar. Gott om parkeringsplatser Den totala ytan är 40.000 kvm eller som vi brukar säga 40 villatomter, Vi anser att det är viktigt att det anordnas hälsofestivaler. Vi är öppna för alla förslag.

Naturmedicin Camp 24-26 juli 2015 - Lär dig mera
Naturläkare Lars-Eric Johansson, Sveriges mest välutbildade terapeut delar med sig av sina kunskaper och erfarenheter. Under denna helg lär du dig mera om NATURMEDICIN Lars-Eric har hållit många kurser bl.a varit huvudlärare på den 2-åriga utbildningen till Fytoterapeut (Örtmedicin) Utbildat zonterapeuter och kinesiologer. Sina gedigna kunskaper har han förvärvat på skolor i Sverige, Tyskland och England och lärare från USA. Han är sedan många år en etablerad terapeut med mottagning i Stockholm och Vimmerby.

Utbildningen är lämplig för intresserade av naturmedicin och verksamma terapeuter. Undervisningen kommer att vara både teoretisk med praktiska övningar. Massagebänkar finns och är tillgängliga även efter lektionstid.
  • Kostnad: 2.800:- inkl mat och logi. Om det är någon som önskar enkelrum så går det att boka till lågt pris på Swedängs Gård 5 minuters bilresa från kursgården. Tel: 0152-321 32
  • Kursstart: Fredag kl. 15.00
  • Avslutning: Söndag kl. 15.00
  • Möjlighet finns att tälta på vår stora tomt.
  • Uppställningsplatser för husbil/husvagn
  • Anmälan och upplysningar: bios@brevet.nu, tel 070-026 94 66
Kursgården är belägen centralt 9 mil från Stockholm - mellan Strängnäs och Enköping efter riksvägg 55. Mycket bra förbindelser, tåg till Strängnäs - sedan buss. Tar cirka 15 minuter.

Anmälan via e-post: bios@brevet.nu
Upplysningar telefon 070-026 94 66
Uppge namn och adress vid anmälan.
Skriftlig bekräftelse med vägbeskrivning skickas ut med posten. (Bussar går från Strängnäs Resecentrum)